Waarom zelf kip klaarmaken?

Top 10 redenen om zelf uw eigen kipspecialiteiten zoals hotwings en fried chicken te maken:

  1. Consumenten hebben hoge verwachtingen van het restaurant dat ze willen bezoeken
  2. Consumenten gaan voor een smaakvoller en verser kipproduct naar de Horeca, hetgeen anders, verrassender en lekkerder is dan wat ze elders bijvoorbeeld kant en klaar ook in de supermarkt kunnen kopen
  3. Vers en ambachtelijk bereide kip door een vakman is lekkerder, dan kipsnacks welke overal worden aangeboden, voor lekkere en verse kip komen klanten graag terug
  4. Met vers bereide kip kan een specialist zich onderscheiden tegenover de concurrenten
  5. Door zelf kip in te kopen is er invloed op de kwaliteit, herkomst en maatvoering van de kip
  6. Wanneer de herkomst van de kip bekend is kan er beter worden ingespeeld op de behoeften van de gekozen doelgroep door kenbaar te maken of de gebuikte kip Halal, biologisch, duurzaam, 1 of meerdere sterren heeft of een scharrelkip
  7. Door veranderingen van de consument, de nieuwe vragen van de consument, nieuwe eetgewoontes, overvloedige concurrentie binnen de Horeca is het opwarmen van een stukje kip Not-Done en verleden tijd.
    In de huidige samenleving zijn consumenten kritischer, beter geïnformeerd en maken een bewuste keuze waar ze heengaan voor hun maaltijd, deze keuze word gebaseerd op super vers, nog lekkerder en veel beter
  8. Klanten weten alles van de Horeca, en waar lekker te eten, dit door recensie op sociale media zoals facebook, Twitter of Thuisbezorgd.nl, een juiste beoordeling, verhouding prijs en kwaliteit is bepalend of een klant wel of niet komt, dit verklaart ook waarom speciale bedrijven zoveel succesvoller zijn dan andere
  9. Inkoopprijzen, kostprijzen zijn veel lager, brutowinst en resultaat kunnen veel hoger zijn
  10. Uw creativiteit, uw vakmanschap in combinatie met Kipkruiden.nl is de basis voor een sterk en succesvol bedrijf.

Recepten

Kijk hier voor enkele voorbeeldrecepten.